Зоомагазини и стоки за домашни любимци

Какво можем да намерим по зоомагазините?

Котешка мода или Кучешка мода

Дали всеки е наясно какво точно е дрехата за едно животно. Може много да се пише по тази тема, много да се дискутира. Важното е, че трябва да се наблегне на възможно най-голямата обич към вашето животно.

Искате да облечете тази обич в кучешка дреха…без проблеми става всичко. Трябва да знаете мерките на вашето куче и да ги сравните с една таблица. Но днес ще пишем за котешката мода. Тя е по особенна.

Повечето котки имат кози. Това го знаете. Е има и голи котки и това го знаете. Котката е особенно животно. Има излъчване; характер; душевност – така и кучето в кучешки дрехи.

Чудите се как да снимате персийската си котка? Какъв портрет да и направите на тази породиста котка. Съобразете се с пола на животното – задължително.

Следната фраза: „Розово за момиченце. Син цвят за момченце” е класика сред хора и животни.

При кучешките дрехи много се набляга на тези два цвята. При котешките дрехи повече се съобразяват дизайнерите с цветовете и десените спрямо котешката козина – цвят на косъма. Все пак в модата всичко е визия.

Хайде де, измерихте ли кучето. Облякохте ли котката с нужният моден тоалет. Ако тя го задържи на себе си и ви покаже, че одобрява вашата постъпка – ще имате прекрасна котешко – човешка портретна снимка ако сте гушнали котката си.

Изберете светла стена и пригответе семейният цифров фотоапарат. Кучешките дрехи не са като котешките. Може да се облечете и вие в хубав тоалет и да си спретнете едно семейно фото приключение. Естествено котката ви като и писне да носи котешките дрехи ще развали всичко с едно бързо разсъбличане.

Ако пък облеченото ви куче в кучешки дрехи, което си чака ред за фотосесията подгони котката, маскарада окончателно ще изостави модните тенденции и ще остане само по козина и шоуто ще продължи в гонене и играене. Но как да се избегне това, се питаме ние и вие.

Вашите домашни любимци носят ли дрехи. Версаче или български дизайнер на дрехи ги облича? Плетена или с подплата е кучешката дреха или с понпонена шапка е котешката дреха. Всъщност това не е от голямо значение.

Важно е да стигнем до гардероба, където да приберем дрехите на домашните ви любимци до следващият зимен сезон или фотосесия. Възможно е да им омалеят до другият моден сезон Есен – Зима. Но това си е в реда на нещата.

Накрая на тази публикация ви предлагаме едни модни тенденции сред котешката мода и котешките дрехи. Дизайнера Мърмяунски е дързък и непоколебим да нанесе сред кучешките дрехи новата котешка модна тенденция. Все пак една котка не робува на два цвята розов – син. Макар да пресилваме написаното, защото дори и кучешки дрехи са символ на разнообразен десен и стилна визия. Въпроса е на коя марка ще се доверите и кой ще подбира котешки дрехи за вашият гардероб.

Какво е за една котка стайлинга? Това е любовта на нейният стопанин и неговата безгранична обич – желание да запази спомена вечно красив.

Рамкирайте тази приятна публикация, както ще рамкирате снимката на котката си облечена в един елегантен нюанс от човешка обич и десен.

Муя и Джаф – наближава сезон Пролет – Лято

Автор: Стамен Стаменов

 • radio fresh online says:

  В това вече с модата са си изгъзици…

  30.04.2011 at 18:19
 • Стамен Стаменов says:

  Защо мислите така?

  07.05.2011 at 12:10
 • Анонимен says:

   Това е света. Какво да направиш?

  14.05.2011 at 16:14

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*


*

css.php